Külföldi kalandjaim - Az élet au pair-ként

Külföldi kalandjaim - Az élet au pair-ként

Febr. 22 - 23. – Instrukciók instrukciók…

2021. február 27. - Agnik19

Hétfő – Kedd

A kisfiúval egyre szorosabb a kapcsolatom, kezdem úgy érezni, hogy ő lesz az egyetlen, aki igazán hiányozni fog miután hazamentem. Minden nappal egyre okosabb és egyre több mindent ért. Már jön, ha hívják, odahozza a cipőjét, ha mondjuk, hogy sétálni megyünk és a „nem” szó jelentését pedig holtbiztos, hogy tudja, mert olyankor csintalan vigyorral azon az ennivaló arcocskáján lesi, hogy mikor kapom el. Akkor tud a legjóízűbbeket kacarászni, amikor várja, hogy mit lépek egy-egy akciója után.

Azért örülök, hogy akkor már nem leszek itt, amikor eléri a nővére jelenlegi életkorát, mert a jelek alapján ott is lesznek falremegtető hisztik dögivel. Ha már szóba került a kislány, vele hol így, hol úgy vagyunk. A jobb napjain többször is elmondja, hogy szeret és békésen játszunk együtt, máskor viszont a lehető legszemtelenebb kis vakarcs, akit volt szerencsém ismerni. Aminek viszont örülök, hogy nem kifejezetten rám „pikkel”, mert ezekben az epizódjaiban mindenkivel egyformán bunkó. Egyik nap délután itt volt a nagymamája direkt miatta (mivel egész reggel utána hisztizett), a kisasszony viszont épp rajzfilmet nézett és nem hogy nem ölelte meg, de konkrétan közölte vele, hogy ne zavarja már, mert nem hallja a műsort…

Azt mondják a kamaszkor nehéz, de esküszöm ennek a 3-4 éves kornak is megvannak a maga szépségei:)

Emellett pedig ott vannak az idomításomra tett további próbálkozások, amiket egyre nehezebben viselek (igazából nem is a kislány előkamaszkora, hanem az együttélés nehézségei teszik rá a pontot a minél hamarabbi távozási vágyamra).

Kedd este a kislány újfent nem akart fürdeni (már hétfőn sem hagyta, hogy én fürdessem és mint utóbb kiderült, csak a szülei fürdőszobájában volt hajlandó alávetni magát a procedúrának) és addig hisztizett, míg az anyja belement, hogy aznap ne fürödjön. Erre referálva jött oda hozzám nagy fennhéjázva, hogy minek fürdettem meg az öccsét, hiszen aznap nem is kellett volna fürdeniük. Lenyeltem a visszavágást (csak nem állok le vitatkozni egy három évessel), de már komolyan elegem volt aznapra.  

A bejegyzés trackback címe:

https://aupairineurope.blog.hu/api/trackback/id/tr1216442786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása