Külföldi kalandjaim - Az élet au pair-ként

Külföldi kalandjaim - Az élet au pair-ként

Előkészületek - Blog indítás

2020. július 30. - Agnik19

Még négy nap van hátra az indulásig és már kezdek izgulni. Elvileg mindent sikerült összekészíteni, de azért persze aggódom, hogy valami létfontosságút itthon hagyok, hogy fennakadok a biztonsági ellenőrzésen, törlik a járatot, nem jó a poggyász méretem, nem találom meg az értem küldött taxist a reptéren, vagy egyszerűen inába száll a bátorságom és a gépre sem jutok fel. Ettől függetlenül persze bizakodom, hogy minden jól fog alakulni és végre kijutok Londonba, ahol életem első nagy kalandja vár rám au pairként:))

Mivel az élményeimet sokakkal szeretném megosztani, de nem feltétlenül olyan sokszor, ezért a blogindítás mellett döntöttem. Remélem sikeresebb leszek benne, mint a naplóírásban:D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aupairineurope.blog.hu/api/trackback/id/tr8416087230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása